Ingredientes:
50g de Kefir sem soro
Concentrado de Limão 1 colher de sopa
1 colher de cebolinha picada
Orégano a gosto(recomendo 1 punhado)
Sal 1 grama
Opcional: Azeite de Oliva Extra Virgem 1 colher de chá
Mistura tudo com uma colher e está pronto!
English
In my previous post I explained how to drain the whey from the finished Milk Kefir so we can make cream cheese. Today I'm showing how to season the kefir cream cheese to use it as a dip or spread for toasts, crackers or whatever you like. The flavor is great I really believe you guys will like it.
Ingredients:
50grams of Finished Milk Kefir
1 tbsp of Lemon Extract(or the fruit juice itself)
1 tbsp of chopped welsh onion
A pinch of oregano
1 gram of salt
Optional: Extra Virgin Olive Oil 1 tsp
Mix all ingredients together using a spoon and it's ready to serve.
日本語
前回の投稿にケフィアミルクから水分(ホエ―)を取り除く方法を紹介しました。今回はその過程から得られたケフィアチーズの調味方を紹介します。プレインで食べる人もかなりいらっしゃるが、こちらの調味方法を試してみても損はないと思います。お口に合えば幸いです。
材料:
ケフィアミルク 50グラム
レモン果汁 100% 大さじ 1
細切りのネギ 大さじ 1
オレガノ一つまみ
食卓塩 1グラム
好む人は:エクストラバージンオリーブ油 小さじ 1
材料をスープんでよく混ぜて、出来上がり!
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